ΑΞΕΣΟΥΑΡ PROJECTORS

Αξεσουάρ για projectors

ΑΞΕΣΟΥΑΡ PROJECTORS Υπάρχουν 4 προϊόντα

 • Quick view
  460,00 € Σε απόθεμα

  Σχεδιασμένος για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες! O διαδραστικός πίνακας  ClassBoard ΤI-4180 διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα στιβαρή, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον πίνακα, χωρίς να υπάρχουν κοφτερές γωνίες ή προεξοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή χρήση του.

  460,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  38,00 € Σε απόθεμα

  Τσάντα μεταφοράς για projector BenQ σε μαύρο χρώμα.

  38,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  57,80 € Σε απόθεμα

  Τα εξαιρετικά σχεδιασμένα 3D γυαλιά της BenQ, παρέχουν μια καταπληκτική εμπειρία θέασης 3D, μέσω των προβολέων DLP® BenQπου χρησιμοποιούν την τεχνολογία Link™. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DLP Link, χρειάζεται μόλις ένας προβολέας για την απόδοση των απίστευτων στερεοσκοπικών τρισδιάστατων εφέ που βλέπετε στις ταινίες 3D, αποτελώντας την τέλεια επιλογή...

  57,80 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  510,00 € Σε απόθεμα

  Σχεδιασμένος για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκεςO διαδραστικός πίνακας ClassBoard ΤS4080 διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία.Μεγαλύτερη ελευθερίαΜε τη χρήση τεχνολογίας αφής, o ClassBoard TS4080 παρέχει μεγάλη ευκολία χειρισμού, χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικής γραφίδας.

  510,00 €
  Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 4 από 4 στοιχεία