ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέα προϊόντα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ...

  Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το φωτοαντιγραφικό που χρειάζεστε με μηδενικό κόστος αγοράς!! Με τη λύση της ενοικίασης/μακροχρόνιας μίσθωσης  έχοντας μόνο ένα μηνιαίο πάγιο, μπορείτε να επιλέξετε το φωτ/κο που καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς το άγχος άμεσης αποπληρωμής του. Η διάρκεια της μίσθωσης αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης με εσάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε στην ανεύρεση του κατάλληλου μοντέλου..

  Επίσης σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια συντήρησης με κόστος αντιγράφου, που καλύπτουν όλα τα αναλώσιμα (εκτός χαρτιού & συρραπτικών), το γραφίτη, όλα τα ανταλλακτικά και το κόστος εργασίας. Οι επισκευές γίνονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο σας.

 • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ...

  Η εταιρεία μας παρέχει service σε φωτοτυπικά TOSHIBA, KONICA MINOLTA, ΟΚΙ.
   Έχοντας πολύχρονη τεχνογνωσία και διαθέτοντας άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα κατόπιν κλήσης του πελάτη.

  Επίσης  παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια συντήρησης με κόστος αντιγράφου, που καλύπτουν όλα τα αναλώσιμα (εκτός χαρτιού & συρραπτικών), το γραφίτη, όλα τα ανταλλακτικά και το κόστος εργασίας. 

 • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ, LAPTOP,...

  H εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποκατάσταση σχεδόν κάθε είδους βλάβης και σε κάθε μάρκας laptop, tablet Η/Υ κλπ. Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.