ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ/ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το φωτοαντιγραφικό που χρειάζεστε με μηδενικό κόστος αγοράς!! Με τη λύση της ενοικίασης/μακροχρόνιας μίσθωσης  έχοντας μόνο ένα μηνιαίο πάγιο, μπορείτε να επιλέξετε το φωτ/κο που καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς το άγχος άμεσης αποπληρωμής του. Η διάρκεια της μίσθωσης αποφασίζεται κατόπιν συνε...

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το φωτοαντιγραφικό που χρειάζεστε με μηδενικό κόστος αγοράς!! Με τη λύση της ενοικίασης/μακροχρόνιας μίσθωσης  έχοντας μόνο ένα μηνιαίο πάγιο, μπορείτε να επιλέξετε το φωτ/κο που καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς το άγχος άμεσης αποπληρωμής του. Η διάρκεια της μίσθωσης αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης με εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε στην ανεύρεση του κατάλληλου μοντέλου..

Επίσης σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια συντήρησης με κόστος αντιγράφου, που καλύπτουν όλα τα αναλώσιμα (εκτός χαρτιού & συρραπτικών), το γραφίτη, όλα τα ανταλλακτικά και το κόστος εργασίας. Οι επισκευές γίνονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο σας.

Περισσότερα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ/ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.