ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενσύρματο ποντίκι/Wired Mouse Υπάρχουν 6 προϊόντα

 • Quick view
  3,99 € Σε απόθεμα

  Εργονομικό ενσύρματο Mouse (σύνδεση σε θύρα USB) , το οποίο υποστηρίζει ανάλυση 1000 dpi και διαθέτει προηγμένο οπτικό αισθητήρα που εξασφαλίζει ακρίβεια, γρήγορη απόκριση και ομαλό έλεγχο.

  3,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  5,13 € Σε απόθεμα

  Αυτό το καλοσχεδιασμένο ενσύρματο ποντίκι προσφέρει εντυπωσιακή ακρίβεια και άνεση για εύκολη χρήση του υπολογιστή. Επίσης, με το καλώδιο 1,5 m, αυτό το άνετο ποντίκι με περίγραμμα δεν περιορίζει τις κινήσεις σας καθώς δουλεύετε.

  5,13 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  10,09 € Σε απόθεμα

  Οπτική ιχνηλάτηση - Μειώστε το ενδεχόμενο κολλήματος και το συχνό καθαρισμό με ένα σύστημα οπτικής ιχνηλάτησης που λειτουργεί μέσω του φωτός για μέρη που κινούνται λιγότερο και για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα ποντίκια με μπίλια.

  10,09 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  6,30 € Σε απόθεμα

  Κομψή απλότητα. Απλώς συνδέστε το και απολαύστε απρόσκοπτο έλεγχο κατά τη χρήση εγγράφων, τη δημιουργία καλλιτεχνικών έργων, την περιήγηση στο web και ό,τι άλλο κάνετε – είτε είστε δεξιόχειρας είτε αριστερόχειρας. Με μοντέρνο στυλ, η HP φέρνει νέα εμφάνιση στο κλασικό ποντίκι.Περιεχόμενα συσκευασίαςΕνσύρματο ποντίκι ΗΡ X1200Αφίσα γρήγορης...

  6,30 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  4,49 € Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 6 από 6 στοιχεία