ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέα προϊόντα

Gaming Mouse Υπάρχουν 6 προϊόντα

 • Quick view
  27,99 € Σε απόθεμα

  Gaming Mouse κάθετης διάταξης για τη μείωση της καταπόνησης των μυών του χεριού, για πραγματικά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού χωρίς κόπωση.Η χρήση του ποντικιού κάθετης διάταξης, προσομοιώνει τη χρήση ενός μολυβιού και ακόμη και οι μη εξοικειωμένοι με την κάθετη διάταξη χρήστες θα χρειαστούν πολύ λίγο χρόνο προσαρμογής.

  27,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  20,99 € Σε απόθεμα

  Gaming Mouse για δυναμικούς gamers με αισθητήρας υψηλής ακρίβειας Sunplus, αντιολισθητική επιφάνεια ευχάριστης αφής, σχήμα βελτιστοποιημένο για δεξιόχειρες και απεριόριστες επιλογές προσαρμογής που σας επιτρέπουν να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε παιχνίδια.

  20,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  17,00 € Σε απόθεμα

  Gaming Mouse για απαιτητικούς gamers me 9 προσαρμοσμένα κουμπιά και 4 αφαιρούμενα βαρίδια (5 γραμμάρια το καθένα) και εντυπωσιακό LED φωτισμό.Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης μακροεντολών, δυνατότητα ρύθμισης DPI και δυνατότητα δημιουργία προφίλ παίκτη ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού.

  17,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  10,99 € Σε απόθεμα

  Ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο Gaming Mouse minimal σχεδιασμό, 6 κουμπιά, προγραμματισμένα για να ορίσετε τις δικές προτιμήσεις, οπτικό αισθητήρα υψηλής ποιότητας, μεγάλο μήκος καλωδίου (1,65 m), ομαλή μετάδοση σήματος, εργονομικό σχήμα, οπίσθιο φωτισμό RGB και αντιολισθητική επίστρωση.

  10,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  9,99 € Σε απόθεμα

  Το εργονομικό ποντίκι Vigil με τον επιθετικό σχεδιασμό του, θα είναι ο αξιόπιστος βοηθός σας τόσο στις μάχες παιχνιδιών όσο και στην καθημερινή εργασία.Ο οπτικός αισθητήρας Pixart 3168 υψηλής ποιότητας παρέχει ακριβή ακρίβεια στον έλεγχο του δρομέα και η ανάλυσή του μπορεί εύκολα να αλλάξει. Το καλώδιο με δακτύλιο παρέχει άψογη σύνδεση, η οποία είναι πολύ...

  9,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  8,99 € Σε απόθεμα

  To Gaming Mouse Vigil διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και "επιθετικό" στυλ ώστε να αποτελέσει τον πλέον αξιόπιστος "βοηθό" σας στις μάχες των παιχνιδιών ή το αξιόπιστο και ακριβές gadget για καθημερινή εργασία.

  8,99 €
  Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 6 από 6 στοιχεία