ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Gaming Headset/Ακουστικά Υπάρχουν 4 προϊόντα

 • Quick view
  30,00 € Σε απόθεμα

  Gaming Headset με μικρόφωνο και απόδοση ήχου Virtual Surround 7.1 και σύνδεση μέσω θύρας USB.Το σχήμα των μαξιλαριών αυτιών επιτρέπει τη χρήση του ακουστικού για πολλές ώρες με τη μέγιστη άνεση.

  30,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  14,99 € Σε απόθεμα

  Gaming Headset με μικρόφωνο, υψηλής ποιότητα κατασκευής, το οποίο αποδίδει κρυστάλλινο ήχο και με ακουστικό.Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης στο στήριγμα κεφαλής, ενώ τα μαξιλαράκια στα ακουστικά είναι γεμισμένα με αφρός υψηλής ποιότητας, βοηθώντας στην τέλεια εφαρμογή στο αυτί αλλά και "απομόνωση" από θορύβους.

  14,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  9,99 € Σε απόθεμα

  Ελαφρύ, άνετο Gaming Headset με ακουστικό και μικρόφωνο.Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του στηρίγματος κεφαλής και σας εξασφαλίζει πλήρη εφαρμογή και άνεση χάρη στα μαλακά ακουστικά, ενώ χρησιμοποιώντας τον έλεγχο έντασης ήχου και μικροφώνου, μπορείτε να έχετε εύκολα ιδανικές συνθήκες ακρόασης και ομιλίας.

  9,99 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  25,67 € Σε απόθεμα

  Ετοιμαστείτε για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.Αναβαθμίστε το παιχνίδι και την ψυχαγωγία σας με στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας και κομψή, χαρακτηριστική κατασκευή. Σχεδιασμένα να ενισχύουν τα παιχνίδια, τη μουσική και τις ταινίες σας.

  25,67 €
  Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 4 από 4 στοιχεία