ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέα προϊόντα

Gaming Headset/Ακουστικά Υπάρχουν 4 προϊόντα

 • Quick view
  33,00 € Σε απόθεμα
  Νέο

  Gaming ακουστικά με μικρόφωνο με μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό, φωτισμό LED.Διαθέτει ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής και ειδικό αφρό μνήμης στο μαξιλαράκι αυτιών, εξασφαλίζοντας άνετη χρήση ακόμη και για πολλές ώρες.

  33,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  19,00 € Σε απόθεμα

  Gaming Headset με μικρόφωνο, υψηλής ποιότητα κατασκευής, το οποίο αποδίδει κρυστάλλινο ήχο και με ακουστικό.Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης στο στήριγμα κεφαλής, ενώ τα μαξιλαράκια στα ακουστικά είναι γεμισμένα με αφρός υψηλής ποιότητας, βοηθώντας στην τέλεια εφαρμογή στο αυτί αλλά και "απομόνωση" από θορύβους.

  19,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  14,00 € Σε απόθεμα

  Ελαφρύ, άνετο Gaming Headset με ακουστικό και μικρόφωνο.Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του στηρίγματος κεφαλής και σας εξασφαλίζει πλήρη εφαρμογή και άνεση χάρη στα μαλακά ακουστικά, ενώ χρησιμοποιώντας τον έλεγχο έντασης ήχου και μικροφώνου, μπορείτε να έχετε εύκολα ιδανικές συνθήκες ακρόασης και ομιλίας.

  14,00 €
  Σε απόθεμα
 • Quick view
  27,59 € Σε απόθεμα

  Ετοιμαστείτε για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.Αναβαθμίστε το παιχνίδι και την ψυχαγωγία σας με στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας και κομψή, χαρακτηριστική κατασκευή. Σχεδιασμένα να ενισχύουν τα παιχνίδια, τη μουσική και τις ταινίες σας.

  27,59 €
  Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 4 από 4 στοιχεία